Нікополь До сайту

Російська співачка юлія чичеріна повернулася в Енергодар за хвилиною «слави»

Сьогодні, 21 березня, в Енергодарі помітили російську співачку юлію чичеріну. Саме вона власноруч знімала український прапор на будівлі міськради. І це відбулося рівно рік тому, 21 березня 2022-го.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив мер Енергодару Дмитро Орлов, передає Інформатор.

Реклама

Вочевидь, весняне загострення психічних розладів у таких істот має здатність повторюватися, пише Дмитро Орлов. Бо прокремлівська активістка рік потому повернулась в окуповане місто за черговою хвилиною «слави».

На гадаємо, у березні 2022 року, чичеріна разом з окупантами видерлася на дах будівлі мерії та, сміючись і наспівуючи свою пісню, особисто зрізала український прапор. Цей момент терористка зняла на камеру і поширила відео в соцмережах.

Вже в серпні, в окупованій Висилівці чичеріна заспівала “героїчну” пісню про “двохсотих” на День будівельника.

Реклама

Нагадаємо, що чичереній, яка підтримала агресію рф проти України та закликає вбивати українців, вже оголошена підозра. Їй інкримінують ч. 3 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) та ч. 1 ст. 338 (наруга над державними символами) Кримінального кодексу України.

За українським законодавством підозрюваній може загрожувати довічне позбавлення волі.

Реклама

Раніше ми повідомили про те, що у Запорізькій області окупанти вантажівками привозять своїх поранених у шпиталі. На протилежного березі Каховського водосховища ЗСУ нищать техніку, яку пригнали загарбники. В Енергодарі загарбники скаржаться на атаки українських дронів з повітря та «морських котиків». Перли від загарбників: в Енергодарі військові рф встановили апаратуру та закликали ЗСУ скласти зброю. Загарбники кинули в підвал псевдомера Енергодару.

Альона Антонова

Реклама