ЖИТТЯ

Під Енергодаром на День будівельника чічеріна заспівала “героїчну” пісню про “двохсотих”

В окупованій Василівці рашисти та їхні поплічники-колаборанти у неділю, 14 серпня, влаштували святкування Дня будівельника. На “вогник” завітала скандальна російська рок-співачка, давня фанатка “руського міра” юлія чичеріна.

Про це повідомляє “Медіа Центр Енергодара”, передає Інформатор.

На василівській сцені чичеріна виступила перед військовослужбовцями росгвардії та співробітниками “військово-цивільної адміністрації” міста. У властивій їй манері співачка виконала одну зі своїх “героїчних” воєнних пісень – про російських розвідників -“двохсотих”, яких “снайпер отправил на отдых”.

Внесена в базу “Миротворець” як російська терористка, що підтримує війну рф проти України в усіх її проявах, чичеріна полюбляє гастролювати тимчасово окупованими українськими містами, йдеться у повідомленні.

В енергодарців до чичеріної “особливе” ставлення. У березні вона разом з окупантами видерлася на дах будівлі мерії та, сміючись і наспівуючи свою пісню, особисто зрізала український прапор. Цей момент терористка зняла на камеру і поширила відео в соцмережах. Містяни тоді пообіцяли їй помститися за цей зухвалий і ганебний вчинок.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас