ЖИТТЯ

В Енергодарі загарбники скаржаться на атаки українських дронів з повітря та «морських котиків»

Загарбники, які прийшли в мирний Енергодар з війною, продовжують скаржитися на безперервну роботу Сил оборони України. Цього разу окупанти пожалілися на те, що їм на голови постійно прилітають «сюрпризи» з дронів.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на “Медіа Центр Енергодару”.

В пропагандистському  Telegramканалі з’явилось відео. На ньому військовий рф розповідає про ситуацію на протилежному березі Каховського водосховища.

«Ворог не дрімає — регулярно, щоденно турбує. Дронами, безпілотниками скидає періодично ВОГи («выстрел осколочной гранаты») на наші позиції», — поскаржився на камеру російським пропагандистам окупант.

Також рашисти пожалілися, що начебто днями їм довелося відбивати атаку українських «морських котиків» з Каховського водосховища.

«Були до цього плавзасоби — баржі, а зовсім нещодавно — акваланги, підводні «морські котики». Десь висадили їх, і вони припливли сюди практично до берега. Їх четверо було в цей момент. Мабуть, була якась розвідка, хотіли зробити розвідку боєм або подивитися, як ми готуємося», — сказав російський загарбник.

Він додав, що буцімто за останній місяць тільки на цій ділянці було дві таких спроби зійти на берег. А що стосується атаки дронами, то, за його словами, рашистам «прилітає» по позиціях три-чотири рази на тиждень, «вранці і ввечері, за розкладом».

Раніше ми повідомили про те, що на березі Енергодару військові рф встановили апаратуру та закликали ЗСУ скласти зброю. Скільки чоловіків призовного віку втекли з Дніпропетровщини за кордон під час війни.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас