ЖИТТЯ

На протилежному березі Каховського водосховища ЗСУ нищать техніку, яку пригнали загарбники 

Вчора, 19 березня, повідомили про колону ворожої техніки, яка рухалась з Херсонського напрямку і зупинилась біля Енергодару. Існувала загроза обстрілу нашого берега. Наразі частину “заліза” перегнали. Проте військові радять бути обережними, бо частина техніки окупанта все ж таки залишилась на протилежному березі. 

Про це повідомляли у Telegram-каналі “Непосредственно Gachi”, передає Інформатор.

За актуальною інформацією, основна техніка виїхала на Запорізький напрямок через Дніпрорудне та Білозерку. Але частина техніки залишилася і розосереджена на протилежному березі. У списку є РСЗВ “Град” та артилерія противника.

Обстрілів протягом дня не було, бо ворог був зайнятий переміщенням техніки. Як тільки закінчать, можливо, відкриють вогонь на нашому берегу, попереджають військові. 

Станом на 18:00 військові написали, що сьогодні весь день наші хлопці відпрацьовують точки противника на березі Енергодару. І трохи далі, так само, “на танцях” та техніка, яку пригнали окупанти. 

Раніше ми повідомили про те, що в Енергодарі військові рф встановили апаратуру та закликали ЗСУ скласти зброю. На протилежному березі загарбники скаржаться на атаки українських дронів з повітря та «морських котиків».

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас