ЖИТТЯ

У Запорізькій області окупанти вантажівками привозять своїх поранених у шпиталі

Продовжуючи зазнавати втрат, російські загарбники облаштовують все більше своїх шпиталів вздовж лінії зіткнення. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у вечірньому зведенні за 20 березня.

Так, один із шпиталів окупанти організували в будівлі місцевої лікарні селища Розівка Пологівського району. За минулу добу туди привезли близько 50 важкопоранених військовослужбовців армії рф, передає Інформатор із посиланням на “Медіа Центр Енергодару”.

Крім того, в селі Високе Василівського району росіяни облаштували шпиталь в будівлі місцевої школи. Туди протягом 19 березня завезли велику кількість важкопоранених. Для цього рашисти використовували 4 медичні вантажівки на базі автомобіля КамАЗ.

Раніше ми повідомили про те, що на протилежному березі Каховського водосховища ЗСУ нищать техніку, яку пригнали загарбники. В Енергодарі загарбники скаржаться на атаки українських дронів з повітря та «морських котиків». Перли від загарбників: в Енергодарі військові рф встановили апаратуру та закликали ЗСУ скласти зброю.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас