ЖИТТЯ

Російська співачка юлія чичеріна повернулася в Енергодар за хвилиною «слави»

Сьогодні, 21 березня, в Енергодарі помітили російську співачку юлію чичеріну. Саме вона власноруч знімала український прапор на будівлі міськради. І це відбулося рівно рік тому, 21 березня 2022-го.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив мер Енергодару Дмитро Орлов, передає Інформатор.

Вочевидь, весняне загострення психічних розладів у таких істот має здатність повторюватися, пише Дмитро Орлов. Бо прокремлівська активістка рік потому повернулась в окуповане місто за черговою хвилиною «слави».

На гадаємо, у березні 2022 року, чичеріна разом з окупантами видерлася на дах будівлі мерії та, сміючись і наспівуючи свою пісню, особисто зрізала український прапор. Цей момент терористка зняла на камеру і поширила відео в соцмережах.

Вже в серпні, в окупованій Висилівці чичеріна заспівала “героїчну” пісню про “двохсотих” на День будівельника.

Нагадаємо, що чичереній, яка підтримала агресію рф проти України та закликає вбивати українців, вже оголошена підозра. Їй інкримінують ч. 3 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) та ч. 1 ст. 338 (наруга над державними символами) Кримінального кодексу України.

За українським законодавством підозрюваній може загрожувати довічне позбавлення волі.

Раніше ми повідомили про те, що у Запорізькій області окупанти вантажівками привозять своїх поранених у шпиталі. На протилежного березі Каховського водосховища ЗСУ нищать техніку, яку пригнали загарбники. В Енергодарі загарбники скаржаться на атаки українських дронів з повітря та «морських котиків». Перли від загарбників: в Енергодарі військові рф встановили апаратуру та закликали ЗСУ скласти зброю. Загарбники кинули в підвал псевдомера Енергодару.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас