ЖИТТЯ

Загарбники кинули в підвал псевдомера Енергодару

Цікаві новини надходять з тимчасово окупованого Енергодара. Є інформація, що загарбники кинули в підвал гауляйтера олександра лєснова, який добровільно обійняв в окупаційній «адміністраціі» посаду заступника «мера» і якийсь час виконував його обов’язки.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив мер Енергодару Дмитро Орлов, передає Інформатор.

Чим не догодив зрадник своїм господарям, залишається тільки здогадуватися. Може вчасно не поділився награбованим з окупантами, чи провернув якусь схему за їхньою спиною. Не виключно, що зараз іде черговий переділ влади і у рашистів з’явились нові фаворити, йдеться у повідомленні.

Втім, – пише Дмитро Орлов, – якими б насправді не були причини опали гауляйтера і проведення з ним «виховної роботи», ситуація, коли окупанти починають кошмарити своїх же прибічників-колаборантів, для них – цілковита норма. Чимало таких прикладів ми бачили і на інших тимчасово окупованих територіях.

Псевдомер Енергодару

Псевдомер Енергодару

“Зі свого боку можемо запропонувати окупантам включити лєснова, якщо він їм вже не потрібен, в списки на обмін. Тут – на вільній українській землі, гауляйтера чекають з великим нетерпінням та готові приділити йому належну увагу”, – пише мер.

Раніше ми повідомили про те, що у Запорізькій області окупанти вантажівками привозять своїх поранених у шпиталі. На протилежного березі Каховського водосховища ЗСУ нищать техніку, яку пригнали загарбники. В Енергодарі загарбники скаржаться на атаки українських дронів з повітря та «морських котиків». Перли від загарбників: в Енергодарі військові рф встановили апаратуру та закликали ЗСУ скласти зброю.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас