Нікополь До сайту

Спортсменки з Нікополя виступили на українських та міжнародних змаганнях з художньої гімнастики

Гімнастки ДЮСШ № 1 гідно представили Нікополь на українських та міжнародних змаганнях. Дівчата виступили у двох турнірах. Вони відбулися в Україні та Німеччині. Аліса Лозинська завоювала три срібні медалі. 

Поро це повідомляє Інформатор з посиланням на КЗ “ДЮСШ №1” Нікопольської міської ради.

Реклама

9 та 10 грудня у Львові дівчата змагались на Всеукраїнському традиційному турнірі “Багіра”. Вихованки тренера Олени Ястребової, які зараз тренуються у Дніпрі зайняли призові міста: 

Гімнастки ДЮСШ № 1 гідно представили Нікополь на українських та міжнародних змаганнях

Завоювали срібні та бронзові медалі 

Змагання пройшли Львові

Серед спортсменок 2009 року народження вихованки Олесі Король – Катерина Міхалєва зайняла 2 місце, а Дар’я Євенко здобула бронзу.

8 грудня у місті Падерборн пройшов Кубок Різдвяної королеви-2023. Аліса Лозинська, вихованка Олесі Король завоювала аж три срібні медалі. Вона показала вправи з м’ячем, булавами, виступаючи серед дівчат 2012 року народження.  

Реклама

Аліса Лозинська завоювала три срібні медалі

Раніше ми повідомили про те, що спортсмени з Нікополя здобули золото та бронзу на міжнародних змаганнях. Також про те, що спортсменка Дар’я Доля з Нікополя стала бронзовою призеркою Чемпіонату України з дзюдо. Також про те, що скелетоніст Владислав Гераскевич увійшов у ТОП-100 найбільш впливових людей Німеччини. Юний спортсмен з Нікополя виборов золоту медаль на турнірі з дзюдо у Німеччині. Також про те, що мешканка Покрова виграла змагання з хайдайвінгу у Норвегії. Також про те, що на Чемпіонаті світу скелелазка з Нікополя Поліна Халькевич взяла золото. Також команда PUSH-TEAM виграла Чемпіонат України з баскетболу серед кадетів за участю спортсмена з Нікополя. Наші спортсмени показали гарні результати на всеукраїнських та міжнародних змаганнях з боксу та самбо. Крім того, юна гімнастка з Нікополя виборола три золоті медалі на Міжнародних змаганнях.

Альона Антонова

Реклама