ЖИТТЯ

Скелетоніст Владислав Гераскевич увійшов у ТОП-100 найбільш впливових людей Німеччини

Днями українському скелетоністу Владиславу Гераскевичу випала честь відвідати захід Bild-100 у Берліні. Його щорічно організовує німецьке видання Axel Springer і збирає 100 найцікавіших особистостей з політики, бізнесу, спорту, мистецтва та культури. До їх числа увійшов і украинский спортсмен.  

Про це розповів своїм підписникам Владислав на сторінці у Facebook, передає Інформатор.

Владу випала нагода познайомитися з багатьма цікавими та впливовими людьми з якими, спортсмен поговорив про підтримку України. Також обговорив деякі питання щодо українського спорту, дитячі тренування з Athletes for Ukraine e.V. та їх важливість.

“Реабілітація через спорт є інструментом, який допомагає українським дітям зміцнити своє здоров’я та побудувати яскраве майбутнє, не дивлячись на всі випробування”, – ділиться Влад зі своїми підписниками.

Днями українському скелетоністу Владиславу Гераскевичу випала честь відвідати захід Bild-100

Днями українському скелетоністу Владиславу Гераскевичу випала честь відвідати захід Bild-100

Владислав Гераскевич увійшов до ТОП-100 найбільш впливових людей Німеччини

Владислав Гераскевич увійшов до ТОП-100 найбільш впливових людей Німеччини

Досягненням сина безмежно пишається його батько і тренер – Михайло Гераскевич. Він поділився з підписниками своєю радістю від того, що Влад увійшов у ТОП-100 найбільш впливових людей Німеччини:

“З самого дитинства ти не боїшся наполегливо та багато працювати. Навчання в  Український фізико-математичний ліцей КНУ імені Тараса Шевченка тобі не було чимось важким. Навчання на Фізичний факультет КНУ ім.Т.Шевченка тобі теж було приємним та відносно легким.

Паралельно до навчання ти став ще й одним з найкращих спортсменів зимових олімпійських видів спорту в Україні. З перших днів війни створив благодійний фонд і активно працюєш волонтером.

Величезна кількість коментарів, які ти постійно надаєш провідним світовим ЗМІ. Ти даєш приклад, як своєю працею стати особистістю. Люблю тебе, син Vladyslav Heraskevych”.

Пишаємося украинским спортсменом!

Пишаємося украинским спортсменом!

Раніше ми повідомили про те, що юний спортсмен з Нікополя виборов золоту медаль на турнірі з дзюдо у Німеччині. Також про те, що мешканка Покрова виграла змагання з хайдайвінгу у Норвегії. Також про те, що на Чемпіонаті світу скелелазка з Нікополя Поліна Халькевич взяла золото. Також команда PUSH-TEAM виграла Чемпіонат України з баскетболу серед кадетів за участю спортсмена з Нікополя.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас