ЖИТТЯ

Мешканка Покрова виграла змагання з хайдайвінгу у Норвегії

16-річна мешканка Покрова виграла змагання з хайдайвінгу. Вони проходили у Норвегії. За перемогу боролись представники понад девяти країн.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби виконавчого комітету Покровської міської ради.

19 серпня у Норвегії проходив турнір серед дорослих та юніорів з висотних стрибків у воду. За його медалі і призи боролися представники Норвегії, Франції, Німеччини, Данії, Швейцарії, США, Нідерландів, Великобританії та України. Нашу країну у стрибках серед жінок представляла Неллі Чуканівська.

Дівчина продемонструвала 3 стрибка програми з висоти 16 метрів і увійшла у фінальну частину змагань, яку складали 12 хайдайверів. У фіналі змагань заключної четвертої серії стрибків програми Неллі виконала складний елемент – два обороти назад з двома гвинтами. Це дало можливість виграти змагання і стати на верхню сходинку п’єдесталу. Найближчу суперницю покровчанка випередила аж на 21 бал.

Раніше ми повідомили про те, що на Чемпіонаті світу скелелазка з Нікополя Поліна Халькевич взяла золото. Також команда PUSH-TEAM виграла Чемпіонат України з баскетболу серед кадетів за участю спортсмена з Нікополя.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас