ЖИТТЯ

Була найшвидшою: на Чемпіонаті світу скелелазка з Нікополя Поліна Халькевич взяла золото

З 18 по 27 серпня, у столиці Південної Кореї пройшов головний турнір молодіжного сезону зі скелелазіння. Це вже 32-й змагання в історії молодіжних турнірів. Цьогоріч у них взяли участь більше ніж 600 юних скелелазів з понад 40 країн світу, серед яких виступала й збірна України.

Про це повідомляє пресслужба міськради Нікополя, передає Інформатор.

Збірну України представляли 12 талановитих спортсменів, серед яких дві вихованки ДЮСШ “Електрометалург” – Поліна Халькевич та Оксана Бурова.

Найвищу нагороду змагань у дисципліні на швидкість здобула Поліна Халькевич. Вона посіла перше місце, показавши у фіналі час — 10,52 сек. Примітно, що усі інші призові місця у цій групі, як серед чоловіків так і серед жінок, посіли китайські спортсмени.

Ця перемога має особливе значення – для Поліни це перше золото на Чемпіонаті Світу серед молоді, а також перша медаль для нашої збірної.

“Вітаємо спортсменку та її тренерів – ЗТУ Наталію Кудренко та Ярослава Гонтарика”, – йдеться у повідомленні.

Раніше ми повідомили про те, що команда PUSH-TEAM виграла Чемпіонат України з баскетболу серед кадетів за участю спортсмена з Нікополя. Також про те, що спортсмени з Покрова вибороли призові місця на Чемпіонаті Дніпропетровської області зі спортивної акробатики. Також мешканка Покрова здобула золотий кубок на змаганнях з хайдайвінгу.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас