ЖИТТЯ

У Нікополі на вулиці Електрометалургів з’явилась годівничка для тварин, але вона порожня: як допомогти

У Нікополі на вулиці Електрометалургів з’явилась годівничка для тварин. На жаль, вона порожня, тож треба її наповнити, якщо маєте змогу. Зверніть увагу, в цьому районі, в своїй більшості, є собаки. Їх підкормлюють біля тутешнього магазину, тому рідкий котик сюди завітає. Враховуйте цей факт при покупці. Можливо, краще буде придбати корм для собак, як зробили ми. Котики його теж полюбляють.

Годівничка для тварин встановлена біля дерева над проїжджою частиною по вулиці Електрометалургів, перед поворотом до школи № 6, передає Інформатор з місця події.

Ініціатива годувати братів наших менших надійшла від жителя Нікополя Ігоря Черновола, який перейняв досвід інших і почав виготовляти годівнички з пластикових труб. Вони ростуть як гриби по всьому місту, головне, щоб їх вчасно наповнювали кормом і не крали.

У Нікополі на вулиці Електрометалургів з'явилася годівничка

У Нікополі на вулиці Електрометалургів з’явилася годівничка

Такі годівнички просто знахідка для вуличних котів та собак. З початком війни їх побільшало у Нікополі. Не секрет, що деякі люди залишаючи місто покидають своїх улюбленців напризволяще. Переляканих тварин з ошийниками та без них можна побачити у будь-якому районі, вони не пристосовані до вуличного життя, тож ком для них просто знахідка.

Бажаючі можуть підтримати ініціативу Ігоря, написавши йому чи задонатити на нові годівнички. Реквізити для допомоги дивіться тут. І, звичайно, ви можете самостійно годувати тварин, якщо бачити таку кормушку.

Треба корм

Треба корм

Це важливо прочитати

Це важливо прочитати

Ініціатива годувати братів наших менших надійшла від жителя Нікополя 

Ініціатива годувати братів наших менших надійшла від жителя Нікополя

Бажаючи можуть допомогти придбати корм і засипати його в годівничку

Бажаючи можуть допомогти придбати корм і засипати його в годівничку

Раніше ми повідомили про те, що до Нікополя повернулись красені шпаки. В траві після зими ховаються тварини: людей росять не провокувати пожежу в екосистемах. У лісах Дніпропетровщини побільшало диких тварин.

Альона Антонова 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас