ЖИТТЯ

Загарбники створили на ЗАЕС псевдопрофспілкову організацію

На очах у всього світу, захопивши найбільший в Європі атомний об’єкт, росіяни намагаються в усі можливі та неможливі способи надати своїм діям «легітимності». Після створення фейкового російського оператора української станції, загарбники замінили вивіски та «перетягнули» частину персоналу нібито під юрисдикцію рф.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення “Енергоатома”.

Тепер окупанти створили первинну псевдопрофспілкову організацію на Запорізькій АЕС. Попри те, що до цієї міфічної організації увійшли лічені працівники, показово ще й інше. Бути членом профспілки – означає платити щомісячний внесок. І ці внески – чималі за доволі високих зарплат в атомній галузі – осідатимуть на рахунках фейкового АО «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС» або інших підприємствах “Росатома”. Тако окупанти отримають кошти, які легко зможуть привласнювати, вчергове обманюючи атомників ЗАЕС, як із зарплатами.

Раніше ми повідомили про те, що Михайло Подоляк розкритикував візит Рафаеля Гроссі на Запорізьку АЕС. У МАГАТЕ заявили про посилення військової активності навколо Запорізької АЕС.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас