ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області 30-річний чоловік викрав автівку військового з двору багатоповерхівки

На Дніпропетровщині 30-річний чоловік викрав автівку військового. За допомогою тросу зловмисник відігнав автівку з двору багатоповерхівки та потім перепродав.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

3 квітня до поліції Новомосковська звернувся власник автомобіля «ВАЗ» та повідомив, що залишив автомобіль у дворі, а коли через тиждень повернувся, то виявив його відсутність. Того ж дня правоохоронці почали відпрацювання міста та в одному з приватних домівок виявили схожий за описами автомобіль.

Поліцейські встановили особу викрадача – ним виявився 30- річний місцевий мешканець. Правоохоронці вилучили автомобіль для подальшої передачі власнику.

За даним фактом розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Після отримання необхідних результатів експертизи буде прийнято рішення про вручення чоловіку повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Досудове розслідування триває.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині вітчим забив до смерті 4-річного малюка. Також про те, що у Нікополі біля ринку чоловік пограбував підлітка.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас