ЖИТТЯ

У Нікополі для правоохоронців провели психологічний тренінг

У Нікополі провели тренінг для правоохоронців, які щоденно несуть службу. Мова йшла про ментальне здоров’я. Як відновити внутрішні ресурси вдома і на роботі під час постійних обстрілів

Про це повідомила пресслужба районного управління поліції Нікополя, передає Інформатор.

9 січня психолог провела практичне заняття з особовим складом ізолятора тимчасового тримання. Тренінг відбувся в рамках реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?”. Поліцейських навчали, як визнати психологічний стан особи, допомогти їй подолати стрес під час щоденних обстрілів.

У Нікополі для правоохоронців провели психологічний тренінг

У Нікополі для правоохоронців провели психологічний тренінг

Раніше ми повідомили про те, що під час комендантської години троє дівчат з навігатором проводжали подругу з Дніпра до Нікополя. І про те, що на Дніпропетровщині поліцейський врятував жінку, яка лежала на узбіччі дороги. Також за три дні до Нового року патрульні допомогли повернутись додому літній жінці і  знайшли 12-річного хлопця, який загубився. Також знайшли дітей, яких загубив батько у Дніпрі. І про те, що на Дніпропетровщині подружжя заблукало у полі під час морозів. І про те, що на Дніпропетровщині поліцейський врятував пенсіонера.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас