ЖИТТЯ

Впав та не міг підвестись: на Дніпропетровщині поліцейський врятував пенсіонера

На Дніпропетровщині поліцейський офіцер громади допоміг літньому чоловіку. Безпомічного пенсіонера він побачив повертаючись додому з магазину у селі Спаське. Через ожеледицю дідусь впав та не міг піднятись на ноги.

Про це повідомила пресслужба поліції Дніпропетровської області, передає Інформатор.

Подія трапилась 9 січня, під час патрулювання. Пенсіонеру, який лежав на дорозі й не міг самостійно йти, допоміг поліцейський офіцер Підгородненської територіальної громади Ігор Рабчевський.

Він разом із перехожим підняли чоловіка і посадили до службового автомобіля. Йому запропонували викликати “швидку”, але пенсіонер відмовився. Тоді врятованого чоловіка відвезли додому та передали рідним.


Раніше ми повідомили про те, що під час комендантської години троє дівчат з навігатором проводжали подругу з Дніпра до Нікополя. І про те, що на Дніпропетровщині поліцейський врятував жінку, яка лежала на узбіччі дороги. Також за три дні до Нового року патрульні допомогли повернутись додому літній жінці і  знайшли 12-річного хлопця, який загубився. Також знайшли дітей, яких загубив батько у Дніпрі. І про те, що на Дніпропетровщині подружжя заблукало у полі під час морозів.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас