ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині подружжя заблукало у полі під час морозів: врятував патрульний

На Дніпропетровщині поліцейський офіцер громади врятував людей від переохолодження. Подружжя заблукало у полі повертаючись додому із сусіднього села. На узбіччі дороги майже безпритомних їх побачив поліцейський

Про це повідомила пресслужба поліції Дніпропетровської області, передає Інформатор.

Подія трапилась 9 січня, близько 12:00. Під час патрулювання поліцейський офіцер Лихівської територіальної громади Володимир Ільїн помітив на узбіччі дороги людей. Жінка була знесилена, не могла піднятися. Її чоловік намагався зігріти.

Як з’ясувалося, через відсутність зв’язку подружжя не могло повідомити про своє місцеперебування. Усю ніч вони провели у полі за сім кілометрів від їхньої домівки.

Поліцейський допоміг їм вибратися зі снігового полону і відвіз додому. Родичі були дуже вдячні за людяність та надану їх рідним допомогу.

Усю ніч вони провели у полі 

Усю ніч вони провели у полі

Поліцейські закликають не проходити повз людей, які потребують допомоги. Ускладнені погодні умови можуть коштувати комусь життя.

На узбіччі дороги майже безпритомних їх побачив поліцейський

На узбіччі дороги майже безпритомних їх побачив поліцейський

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині працюють “Пункти обігріву”. У Нікополі відкрито  15 “Пунктів незламності”. У разі потреби там ви можете зігрітися, отримати медичну допомогу, подзвонити рідним та скористатися інтернетом.

Раніше ми повідомили про те, що під час комендантської години троє дівчат з навігатором проводжали подругу з Дніпра до Нікополя. І про те, що під Нікополем розшукують зниклу 61-річну жінку. І про те, що на Дніпропетровщині поліцейський врятував жінку, яка лежала на узбіччі дороги. Також за три дні до Нового року патрульні допомогли повернутись додому літній жінці і  знайшли 12-річного хлопця, який загубився. Також знайшли дітей, яких загубив батько у Дніпрі. І про те, що вже третю добу на Дніпропетровщині розшукують16-річну Катерину Носач.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас