ЖИТТЯ

Лежала на узбіччі дороги: на Дніпропетровщині поліцейський врятував жінку

На Дніпропетровщині поліцейський офіцер громади врятував жінку від переохолодження. Вона заблукала та не змогла найти дорогу додому. Майже у безпритомному стані нещасну знайшли на узбіччі дороги.

Про це повідомляє пресслужба районного управління поліції в Дніпропетровській області, передає Інформатор.

13 грудня, близько 13:00 офіцер Лихівської територіальної громади Володимир Ільїн виявив літню людину. Вона лежала в снігу на узбіччі дороги. Жінка була втомлена та дезорієнтована. Її одяг промок і вона дуже змерзла. Виявилось, жінка відійшла від домівки на понад 10 кілометрів.

Поліцейський посадив її до автомобіля та вирушив до найближчого “Пункту незламності”. Там жінку перевдягнули, нагодували, надали першу медичну допомогу. Вдалося знайти її родичів.

Якщо ви помітили людину, яка виглядає розгубленою або не орієнтується на місцевості, запропонуйте їй допомогу. На Дніпропетровщині працюють “Пункти незламності”. В них можна зарядити телефон, випити гарячого чаю та навіть отримати домедичну допомогу.

Раніше ми повідомили про те, що під Нікополем розшукують зниклу 61-річну жінку. І про те, що під час комендантської години троє дівчат з навігатором проводжали подругу з Дніпра до Нікополя. І про, те що зниклого 14-річного хлопчика з Кривого Рогу знайшли у Нікополі.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас