ЖИТТЯ

Батько загубив дітей на вулиці: на Дніпропетровщині розшукали брата та сестру

3 січня до поліції звернувся схвильований чоловік. Він повідомив про зникнення двох його дітей. З ними він приїхав у гості до Дніпра. Вийшов погуляти, відволікся й втратив їх з поля зору. Знайти сина та доньку самостійно батько не зміг.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Дніпропетровської області, передає Інформатор.

На виклик одразу відправились патрульні. Розпочалися пошуки 8-річного хлопчика та 6-річної дівчинки.

Біля будинку у провулку Фестивальному інспектори побачили жінку. Вона звернулася до патрульних, бо знайшла двох дітей. Вони плакали й сказали, що загубилися.

Виявилося, саме цих дітей розшукує батько. Вони вирішили пожартувати з татом. Поки батько ніс покупки з магазину, його донька та син вирішили оббігти будинок з іншого боку. Саме в цей час вони й загубилися, бо не знали місцевості. Патрульні доставили дітей батькам цілими та неушкодженими.

Раніше ми повідомили про те, що в Томаківці за декілька годин поліція розшукала 14-річну дівчину, яка після сварки з матір’ю пішла з дому. Також писали про те, що під час комендантської години троє дівчат з навігатором проводжали подругу з Дніпра до Нікополя. Крім того, на Дніпропетровщині поліцейська зупинила за крок від самогубства 11-річну дівчинку.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас