ЖИТТЯ

Був п’яним: 41-річний мешканець Дніпропетровщини наїхав на дітей та втік з місця ДТП

На Дніпропетровщині 41-річний чоловік скоїв наїзд на дітей а після поїхав з місця ДТП. Чоловік керував автівкою у стані алкогольного сп’яніння. Йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Національної поліції у Дніпропетровській області.

ДТП сталась 1 грудня близько 21:05 в одному з селищ Верхньодніпровської громади. Водій ВАЗ-2107 наїхав на 13-річну та 15-річну дівчат та втік. Неповнолітні отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до обласної клінічної лікарні Дніпра.

Водієм виявився 41-річний житель Кам’янського району. Його розшукали, автомобіль з характерними пошкодженнями вилучили на штрафмайданчик.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. За скоєне водію-втікачу загрожує покарання – позбавлення волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортним засобами на строк від трьох до п’яти років.

Раніше ми повідомили про те, що Дніпропетровська область стала антилідером у кількості смертельних ДТП. Також на Дніпропетровщині чоловіка засудили до 9 років ув’язнення за скоєння смертельної ДТП.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас