ЖИТТЯ

Дніпропетровщина потрапила в антитоп областей з найбільшою кількістю жертв ДТП

Дніпропетровська область стала лідером у дуже сумному антирейтингу. Вона посіла перше місце в Україні за кількістю ДТП та загиблих у них. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Кривий Ріг та на платформу “Опендатабот“,

Протягом січня-липня 2023 року в Україні трапилося 12,6 тис. аварій з постраждалими. Лідером антитопу за кількістю ДТП з постраждалими залишається Дніпропетровська область, де за сім місяців поточного року було зафіксовано майже 1,2 тисяч випадків.

Загалом наразі на Дніпропетровщину припадає 9 % від загальної кількості таких дорожньо-транспортних пригод. Друге місце у цьому рейтингу посідає Львівщина (трохи менше ніж 1,1 тис), а замикає трійку Київ (1045 ДТП з постраждалими).

Також Дніпропетровська область лідирує за кількістю людей, які загинули в ДТП — 164 осіб. Друге і третє місця у даному антитопі — за Львівщиною та Київщиною, де в аваріях загинули 116 та 111 громадян відповідно.

Ці ж регіони, але трохи в іншому порядку, сформували рейтинг областей за кількістю травмованих у ДТП: на Львівшині та Дніпропетровщині постраждали майже 1,4 тисяч чоловік, а на Київщині — 1,2 тисяч.

Найбільший приріст ДТП з постраждалими було зафіксовано у Волинській області: кількість аварій з жертвами у цьому регіоні збільшилася на 45% до відповідного періоду 2021-го.

Раніше ми розказали на скільки можуть оштрафувати водіїв “двоколісних” без документів. Також про те, що Капулівціпід час ДТП загинула дівчинка. Також про те, що мешканець Дніпропетровщини проведе за ґратами 11 років, за вчинення ДТП з двома загиблими.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас