ЖИТТЯ

Рівень алкоголю перевищував у 15 разів: на Дніпропетровщині чоловіка засудили до 9 років ув’язнення за скоєння смертельної ДТП

У жовтні 2021 року у Кривому Розі чоловік порушив правила дорожнього руху та перевищив швидкість. Не впоравшись з керуванням автівка врізалась у електроопору. У результаті ДТП 31-річний пасажир загинув, ще один отримав численні тілесні ушкодження.

Рівень алкоголю у крові водія перевищував норму в 15 разів. Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровської обласної прокуратури.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні смертельної ДТП у стані алкогольного сп’яніння (ч. 3 ст. 286-1 КК України). Йому призначили покарання у виді 9 років ув’язнення з позбавленням права керування на 10 років. Також на корить потерпілих з нього стягнуто моральну шкоду у розмірі 400 тисяч гривень. У судовому засіданні він свою вину не визнав. До набрання вироком законної сили підсудний перебуватиме під вартою.

На Дніпропетровщині чоловіка засудили до 9 років ув'язнення за скоєння смертельної ДТП

На Дніпропетровщині чоловіка засудили до 9 років ув’язнення за скоєння смертельної ДТП

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 29-річний чоловік викрав з приватного подвір’я автомобіль. Також на Дніпропетровщині 19-річний юнак викрав автомобіль та мотоцикл.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас