ЖИТТЯ

Дніпропетровська область стала антилідером у кількості смертельних ДТП

В Україні за десять місяців сталось 19 743 ДТП із загиблими та травмованим. У більшості випадків аварії трапляються через перевищення швидкості та порушення правил маневрування. Антилідером у кількості ДТП стала Дніпропетровська область.

2 492 людини загинули внаслідок аварій, а ще 24 774 отримали травми. Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення “Опендатамедіа”.

Найбільше ДТП з травмованими та загиблими зафіксовано у Дніпропетровській області — 1775, на другому місці Львівська область — 1697, та третьому Київська область — 1631. У 38,5 % ДТП стаються через перевищення швидкостi. Друга за поширеністю причина аварій в Україні — це порушення правил маневрування – 22,5%.

У 2023-му на 10% зросла кількість аварій за участю дітей та у 1,5 рази більше ДТП, які сталися через вину дітей. У таких аваріях цьогоріч загинуло вдвічі більше та травмовано у 2,3 рази більше дітей, аніж у відповідному періоді 2021-го.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині чоловіка засудили до 9 років ув’язнення за скоєння смертельної ДТП. Також на Дніпропетровщині чоловік збив жінку на пішохідному переході та втік з місця ДТП.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас