ЖИТТЯ

Евакуював поранених коли поряд прилетів снаряд: у Дніпрі на ноги ставлять Захисника

Олексій з Полтавської області отримав важке поранення. Він діставав з поя бою поранених і полеглих побратимів. Тоді ворожий снаряд прилетів поруч.

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на повідомлення генерального директора Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова Сергія Риженко.

Олексій отримав вкрай тяжке поранення, множинні переломи лівої ноги, розрив печінки та селезінки. Його у важкому стані доставили до реанімації Мечникова.

Майже два тижні чоловіка оперували та чистили черевну порожнину. Його стан стабілізували. П’ять годин в операційній хірург збирав до купи фрагменти кісткових уламків.

“Сьогодні пацієнт на милицях стрибає по коридору лікарні Мечникова з посмішкою. Не хоче на евакуацію, тільки додому в село, або далі рятувати братів, які захищають неньку. Каже: двічі не помирають”, – пише Сергій Риженко.

Раніше ми повідомили про те, що у Дніпрі прооперували Захисницю, яка підірвалась на міні. Також у лікарні Мечникова провели рідкісну операцію 32-річному військовому.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас