ЖИТТЯ

У Дніпрі прооперували Захисницю, яка підірвалась на міні

25-річна Анастасія зі Львову отримала важке поранення у Запорізькій області під час наступу. Жінка підірвалась на міні. Ліву кінцівку відірвало. 

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на повідомлення генерального директора Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова Сергія Риженко.

Жінка самостійно хотіла зібрати ногу до купи. Врешті з побратимом наклала турнікети на ліву та праву ногу. Лежала, чекала поки її евакуюють.

“Миші бігали по її тілу, поряд було десятки трупів та поранених росіян та українських хлопців. Сльози самі виливались з її очей, але Настя знала, що обов’язково виживе. Дома її чекає п’ятирічний син Ярем”, – йдеться у повідомленні.

У Запоріжжі Анастасії ампутували ліву кінцівку. Потім її доставили до Мечникова де прооперували праву ногу. Сьогодні зранку  неї позитивний настрій, бажання вийти на каталці на повітря і зустрітись з побратимами.

Раніше ми повідомили про те, що у лікарні Мечникова провели рідкісну операцію 32-річному військовому. Також медики “екстренки” врятували 42-річну жінку, яка отримала поранення під час ворожого артобстрілу.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас