Нікополь До сайту

У лікарні Дніпропетровщини рятували життя 43-річного бійця

Кожного дня лікарі Дніпропетровщини рятують життя Захисникам. Так у лікарні Мечникова медики лікували 43-річного Дмитра з Київської області. Чоловік підірвався на міні під Бахмутом.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення генерального директора в Дніпропетровській Обласній Клінічній Лікарні ім. І.І. Мечникова Сергія Риженко.

Реклама

Дмитро воював в 2014-2015 роках, потім поїхав у Голландію. Рік тому чоловік повернувся до України аби захищати рідну землю.

Чоловік отримав поранення коли витягував пораненого солдата та підірвався на міні. Праву ногу йому одразу відірвало майже до коліна.

З великою крововтратою на апараті ШВЛ Дмитра доставили до Мечникова. Чоловік пережив не одну операцію та вже проситься додому.

Реклама

“Я везунчик, поряд було десятки мін, які забрали життя моїх кращих друзів. А весною я обов’язково пограю в футбол з сином Матвієм, йому зараз 12”, – каже Дмитро.

Раніше ми повідомили про те, що у Дніпрі зробили унікальну операцію 41-річному Захиснику. Також медики Марганця врятували подружжя, яке потрапило під обстріл у власному будинку.

Анна Томілова

Реклама