ЖИТТЯ

Медики Марганця врятували подружжя, яке потрапило під обстріл у власному будинку

Російська армія воює проти місцевого населення Нікопольського району. Звільняє мирних людей від власних домівок, городів, майна, а найголовніше – здоров’я і досить часто – людського життя. Так, 14 травня, до “швидкої” надійшов виклик про вибух ракети під час артобстрілу. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радія Шевченко.

14 травня, о 13:31, до “швидкої” надійшов виклик у село Добра Надія з причиною – вибух ракети, артобстріл. На місце події виїхала бригада ЕМД. На місці виклику знаходилось подружжя постраждали. Вони знаходились вдома, працювали по домогосподарству та попали під ворожий обстріл.

Бригада ЕМД, оглянувши потерпілих, виявила у них множинні уламкові поранення та контузію головного мозку. Подружжю була надана екстрена медична допомога. Лікарі встановили внутрішньовенний доступ, провели знеболення, первинну обробку ран, наклали асептичні пов’язки та розпочали інфузійну терапію. Постраждалих доставили у Марганецьку центральну міську лікарню до травматологічного відділення, у супроводі медиків.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині під час застілля молодик до смерті забив приятеля. У Нікополі чоловік вдарив двох друзів по чарці ножем.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас