ЖИТТЯ

У лікарні Дніпропетровщини рятували життя 43-річного бійця

Кожного дня лікарі Дніпропетровщини рятують життя Захисникам. Так у лікарні Мечникова медики лікували 43-річного Дмитра з Київської області. Чоловік підірвався на міні під Бахмутом.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення генерального директора в Дніпропетровській Обласній Клінічній Лікарні ім. І.І. Мечникова Сергія Риженко.

Дмитро воював в 2014-2015 роках, потім поїхав у Голландію. Рік тому чоловік повернувся до України аби захищати рідну землю.

Чоловік отримав поранення коли витягував пораненого солдата та підірвався на міні. Праву ногу йому одразу відірвало майже до коліна.

З великою крововтратою на апараті ШВЛ Дмитра доставили до Мечникова. Чоловік пережив не одну операцію та вже проситься додому.

“Я везунчик, поряд було десятки мін, які забрали життя моїх кращих друзів. А весною я обов’язково пограю в футбол з сином Матвієм, йому зараз 12”, – каже Дмитро.

Раніше ми повідомили про те, що у Дніпрі зробили унікальну операцію 41-річному Захиснику. Також медики Марганця врятували подружжя, яке потрапило під обстріл у власному будинку.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас