ЖИТТЯ

Каноїстка з Енергодару Людмила Бабак здобула золото на Чемпіонаті світу з веслувального марафону

Енергодарська спортсменка, багаторазова чемпіонка Європи та Світу з веслування Людмила Бабак вкотре підтвердила свій високий статус. Чергову перемогу – золоту медаль за перше місце – Людмила виборола на Чемпіонаті світу з веслувального марафону. Змагання пройшли у Веєн (Данія).

Про це повідомляє мер Енергодару Дмитро Орлов, передає Інформатор.

2 вересня на довгій дистанції 14,4 км з результатом 01:18:49:00 Людмила Бабак знову підтвердила свій восьмий титул Чемпіонки світу з веслувального марафону.

Людмила Бабак здобула золото

Людмила Бабак здобула золото

Крім того, на короткій дистанції 3,4 км в каное-одиночці українська каноїстка здобула срібну нагороду.

“Від щирого серця вітаємо Людмилу, яка багато років на вищому рівні представляє наше місто та Україну у всьому світі! Слова вдячності та вітання її незмінному тренеру – Заслуженому тренеру України Сергію Сніжку!”, – йдеться в повідомленні.

Людмила Бабак та її тренер - Сергій Сніжко

Людмила Бабак та її тренер – Сергій Сніжко

Нагадаємо, у липні, золоту медаль на Чемпіонаті Європи-2023 з марафону на байдарках та каное виборола Людмила Бабак. Вона фінішувала першою в каное-одиночці на дистанції 15,4 км.

Раніше ми повідомили про те, що юний спортсмен з Нікополя виборов золоту медаль на турнірі з дзюдо у Німеччині. Також про те, що мешканка Покрова виграла змагання з хайдайвінгу у Норвегії. Також про те, що на Чемпіонаті світу скелелазка з Нікополя Поліна Халькевич взяла золото. Також команда PUSH-TEAM виграла Чемпіонат України з баскетболу серед кадетів за участю спортсмена з Нікополя.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас