ВЛАДА

За час війни загарбники вбили 23 людини: про злочини у Нікополі розказують світові ЗМІ

Важливо розповідати, показувати та нагадувати про Нікополь, який вже 14-й місяць поспіль живе під майже щоденними ворожими обстрілами. Люди в Україні та світі мають нагоду бачити, що війна триває, вона продовжує калічити долі та життя людей, які попри всі негаразди не втрачають віру у краще та  та Перемогу. 

За останні 2 тижні у Нікополі побували журналісти «De Staandard» (Бельгія), 11-й каналу, міжнародного українського телеканалу FREEДOM, телеканалу “Інтер”. Про це повідомляє пресслужба міськради Нікополя, передає Інформатор.

Не дивлячись на важку безпекову ситуацію, у Нікополі забезпечують та дбають про комфортні умови життя людей. З моменту війни у місті не зупиняли свою работу комунальні підприємства, в нас працює бізнес, забезпечується робота міської інфраструктури.

У Нікополі за час війни загарбники вбили 23 людини

У Нікополі за час війни загарбники вбили 23 людини

“Місто живе. Хоча, звичайно, майже щоденні обстріли це наша біль. Окрім руйнувань житла, об’єктів соціальної, освітньої, комерційної та іншої направленості ми втрачаємо найдорожче – життя мирних нікопольців. Загалом за час війни 23 людини загинуло, ще 158 було поранено. Звісно, міська влада всебічно допомагає постраждалим, проте ми не можемо повернути втрачені життя”, – коментує міський голова Олександр Саюк.

Побували у гімназії № 15

Побували у гімназії № 15

З моменту війни у місті не зупиняли свою работу комунальні підприємства

З моменту війни у місті не зупиняли свою работу комунальні підприємства

Як працюють у Нікополі заклади освіти

Як працюють у Нікополі заклади освіти

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі оперативно ліквідовують наслідки ворожих обстрілів. Такрж про те, що під ранок війська рф з “Градів” та артилерії обстріляли Покровську громаду.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас