ЖИТТЯ

У Дніпрі затримали поліцейського, який стріляв у чоловіка на проспекті Мазепи

29 серпня, на проспекті Мазепи у Дніпрі, поліцейські смертельно поранили чоловіка. Від отриманих вогнепальних поранень потерпілий помер на місці. За фактом перевищення службових повноважень поліцейського затримали.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровської обласної прокуратури.

За даними слідства, в одному із районів Дніпра двоє патрульних поліцейських зупинили авто, в якому перебували неповнолітні діти. На вимогу вийти із авто водій та пасажири відмовились. Правоохоронці почали силою витягували потерпілих із авто та використали газовий балончик.

Під час бійки поліцейський застосував табельну зброю та здійснив три постріли у спину пасажиру. Від отриманих вогнепальних поранень потерпілий помер на місці.

Наразі причетного до перевищення службових повноважень правоохоронця затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення про підозру. Слідство триває, наразі з’ясовуються всі обставини справи.

Раніше ми повідомили про те, що в ДБР прокоментували застосування зброї патрульним. Також на Дніпропетровщині 36-річний чоловік стріляв з вікна автомобіля.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас