ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 36-річний чоловік стріляв з вікна автомобіля

Поліцейські Дніпра затримали чоловіка, який влаштував стрілянину у центрі міста. Місцевий житель із вікна автомобіля декілька разів вистрілив з травматичного пістолета.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції в Дніпропетровській області, переда Інформатор.

26 серпня до поліції надійшло повідомлення про стрілянину на проспекті Дмитра Яворницького у Шевченківському районі міста. Як встановили правоохоронці, на вулиці між двома чоловіками виник конфлікт. В ході якого 36-річний «стрілок» сів у автомобіль і здійснив пʼять пострілів в повітря.

Працівники поліції затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили у нього травматичний пістолет.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від трьох до семи років. Триває досудове розслідування.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині у дворі п’ятиповерхівки стався вибух: загинула сімейна пара. Також про те, що подвір’ї приватного будинку розірвалася граната. І про те, що у Червоногригорівці під час застілля чоловік підірвав гранату.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас