ЖИТТЯ

Стрілянина у Дніпрі: в ДБР прокоментували застосування зброї патрульним

У вівторок, 29 серпня, на проспекті Мазепи поліцейські смертельно поранили чоловіка. Попередньо, він порушував правила дорожнього руху, мав ознаки сп’яніння, а після зупинки поводився агресивно. За справу взялося Державне бюро розслідувань.

Про це повідомляє Інформатор з на Інформатор Дніпро та на на пресслужбу ДБР.

За наявною інформацією слідства, правоохоронці намагались зупинити елітне авто у середмісті Дніпра. Його водій, попередньо, ігнорував законні вимоги правил дорожнього руху. Після зупинки автомобіля, чоловік поводився агресивно та мав всі ознаки алкогольного сп’яніння. Поліцейський застосував табельну зброю. Від отриманих поранень керманич помер.

“Наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115, ч. 3 ст. 365 КК України. Вивчаються всі обставини інциденту. Вирішується питання про затримання правоохоронця та повідомлення йому про підозру. Процесуальне керівництво здійснює Дніпропетровська обласна прокуратура”, – повідомили в ДБР.

Раніше Інформатор писав, що 36-річний чоловік влаштував стрілянину в центрі Дніпра. Він сів у Daewoo Lanos та п’ять разів вистрелив у повітря з травматичного пістолета. Один з хлопчиків, який перебував на задньому сидіння автівки, зняв постріл на відео.

Альона Антонова Софія Єлагіна

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас