ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 36-річний чоловік протягом двох місяців обкрадав власну матір

Криворізькі поліцейські затримали 36-річного чоловіка. Він обікрав матір майже на 300 тисяч гривень. Всього на рахунку зловмисника 10 епізодів викрадення коштів з рахунків жінки. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Національної поліції у Дніпропетровській області.

9 лютого до поліції з письмовою заявою звернулась 57-річна жінка. Вона повідомила, що на протязі двох місяців з її банківських карток списуються гроші, хто їх списує вона не знає.

Зловмисником виявився 36-річний син потерпілої. Як з’ясували правоохоронці, чоловік за допомогою свого мобільного телефону, здійснював перекази грошових коштів з банківських карток матері, заздалегідь знаючи про доступ до її банківських рахунків. Сума збитків становить майже 300 тисяч гривень.

29 серпня чоловіку повідомили про підозру за ч.1 ст. 361 (несанкціоноване втручання в роботу інформаційних (автоматизованих), електронних комунікаційних, інформаційно-комунікаційних систем, електронних комунікаційних мереж) , а також про підозру у скоєні 9 епізодів за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікопольському районі поліцейський надав домедичну допомогу чоловіку, який намагався вкоротити собі віку. Також на Дніпропетровщині затримали раніше судимого 28-річного чоловіка за замах на вбивство.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас