ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині піймали «чорних реалізаторів», які незаконно продавали рибу

Вже два тижні на Дніпропетровщині діє заборона на вилов та продаж риби. Під час рейду на офіційних і стихійних ринках регіону, інспектори виявили три порушення. Рибу продавали у Синельниківському та Криворізькому районах.

Про це повідомили під час брифінгу в обласній військовій адміністрації, передає Інформатор.

Наразі офіційно не можна реалізовувати улов з Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Херсонської та Одеської областей. Аби запобігти незаконному продажу, рибоохоронний патруль спільно з поліцією, Держпродспоживслужбою, органами місцевого самоврядування перевіряють офіційні та стихійні ринки. Про це доповів начальник управління Державного агентства меліорації та рибного господарства в Дніпропетровській області Василь Волков.

Виходили на рейди вже понад півсотні разів. Порушення виявили у Синельниківському та Криворізькому районах. У «чорних реалізаторів» вилучили улов. На винних склали три адміністративні протоколи. За незаконну торгівлю рибою доведеться сплатити штраф.

Василь Волков попередив, що перевірки ринків триватимуть до стабілізації ситуації у постраждалих внаслідок підриву ворогом Каховської ГЕС регіонах.

Раніше ми повідомили про те, що після підриву Каховської ГЕС вживати солену та в’ялену рибу ризиковано. На Дніпропетровщині чоловік помер від ботулізму. В нашій області відкрили інфекційні хаби для боротьби з холерою.

Альона Антонова

 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас