ЖИТТЯ

В Мар’янському загинуло понад 850 кілограмів риби

В Мар’янському Зеленодольської громади стався масовий мор риби. Все через стрімке обміління водосховища, яке спричинили росіяни, підірвавши Каховську ГЕС. Загинуло понад 850 кілограмів біоресурсів.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Збитки, завдані окупантами рибному господарству області – більш ніж 7,6 мільйонів гривень. Берегову лінію від риби вже очистили. Її утилізували.

Нагадаємо, вночі, 6 червня, російські війська зсередини підірвали Каховську ГЕС. Дамбу повністю зруйновано. Велика вода затоплює Херсонщину. В зоні ризику — 80 населених пунктів. Станція відновленню не підлягає.

Раніше ми повідомили про те, що в Покрові зупинилось централізоване водопостачання. Який рівень води у Каховському водосховищі в районі Нікополя: оперативні дані. Для Нікополя, Марганця і Кривого Рогу побудують нові водогони. Також писали про те, що МОЗ попереджає про небезпеку інфекційних захворювань через катастрофу на Каховській ГЕС. На Дніпропетровщині через зниження рівня води зафіксували масовий мор риби.  “Нікопольводоканал” звернувся до містян і просить зробити запас води.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас