ЖИТТЯ

У Нікополі та приміських селах відмінили дезінфекцію води

У Нікополі та прилеглих населених пунктах відмінили хлорування води. Це пов’язано з падінням рівня води у Каховському водосховищі. Людей просять економити зроблені запаси питної води. 

Про це Інформатору повідомили в КП «Нікопольводоканал».

КП “Нікопольводоканал” інформує мешканців Нікополя, Кам’янського, Приміського, Південного, Чкалова та Олексіївки про те, що дезінфекція на водопровідних мережах і спорудах міста запланована на 9.06.2023 року відміняється.

Нагадаємо, сьогодні, 8 червня, “Нікопольводоканал” звернувся до людей з проханням мати щонайменше 3-денний запас води. В Покрові вже зупинили централізоване водопостачання. У Нікополі поки що водоканал працює в штатному режимі. Проте потрібно економити, наполягають комунальники і місцева влада.

Раніше ми написали про те, який рівень води у Каховському водосховищи в районі Нікополя: оперативні дані. Для Нікополя, Марганця і Кривого Рогу побудують нові водогони. Також писали про те, що МОЗ попереджає про небезпеку інфекційних захворювань через катастрофу на Каховській ГЕС. В Мар’янському загинуло понад 850 кілограмів риби.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас