ВЛАДА

Для Нікополя, Марганця і Кривого Рогу побудують нові водогони, – Лукашук

Виділено 1,5 млрд гривень на будівництво двох магістральних водопроводів. Все це для забезпечення Кривого Рогу, Нікополя та Марганцю питною водою. 

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Інформатор.

За дорученням Президента Уряд ухвалив невідкладне рішення про виділення з Фонду відновлення 1,5 млрд гривень для будівництва двох магістральних водогонів, йдеться в повідомленні.

Водогони побудують для забезпечення Кривого Рогу, Нікополя та Марганця питною водою. Питання перебуватиме під повним контролем Кабміну, народних депутатів, обласної ради, ОВА. Громади будуть з водою – це підкреслив Лукашук.

Нагадаємо, Уряд виділив 2,3 мільярда гривень на забезпечення водою Дніпропетровщини та ще трьох областей. Раніше ми повідомили про те що, МОЗ попереджає про небезпеку інфекційних захворювань через катастрофу на Каховській ГЕС.  Станом на 7 червня, рівень води у Каховському водосховищі знизився на 2,5 метра. Мешканців Нікополя і району закликають економити воду. Мешканців Дніпропетровщини просять не панікувати: ціни на воду в Дніпропетровській області критично не змінились.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас