ЖИТТЯ

У Нікопольському районі зупинились два водоканали у зв’язку з критичним падінням рівня води у водосховищі

Пізно ввечері росіяни здійснили обстріл населених пунктів Марганецької і Мирівської ТГ. Люди не постраждали. Фахівці ДСНС обстежують місця вибухів.

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на повідомлення голови Нікопольської РВА Євгена Євтушенко.

Він повідомив, що два водоканали зупинились у зв’язку з критичним падінням рівня води в Каховському водосховищі.

В одній з громад вже зараз організовується підвіз та можливість отримання води для населення з розрахунком на потреби жителів двох ТГ. По іншим територіям триває підготовча робота.

До Нікопольського району прямують вантажівки з бутильованою водою та цистерни з технічною. Людей просять економно споживати запаси води створені раніше.

Важливо! Не публікуйте жодної інформації стосовно пунктів, де буде відбуватися, або відбувається розлив води. Важко передбачити, що ще на думці у росіян, попереджає Євтушенко. Інформування буде здійснюватись через органи місцевого самоврядування.

Раніше ми повідомили про те, що водоканали району будуть працювати на повну потужність, до тих пір, поки буде водозабір. Також писали про те, що МОЗ попереджає про небезпеку інфекційних захворювань через катастрофу на Каховській ГЕС. На Дніпропетровщині через зниження рівня води зафіксували масовий мор риби. Для Нікополя, Марганця і Кривого Рогу побудують нові водогони.

Альона Антонова 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас