ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині жінка слідкувала за розташуванням ВСУ в місті і передавала дані росіянам

Проросійськи налаштована криворіжанка систематично збирала та надсилала ворогу через Telegram дані про розташування та переміщення військовослужбовців ЗСУ на території міста. Інформаторка об’їжджала вулиці міста та здійснювала приховану відеофіксацію базування українських військових.

При цьому вона відправляла росіянам як відео, так і скріншоти з Googie maps. Повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Офіс генпрокурора України, передає Інформатор.

На скріншотах вони відмічала точки зосередження особового складу ЗСУ. Інформація, яку збирала зрадниця не розміщувалася у відкритому доступі, а її розголошення ворогу може завдати шкоди обороноздатності та державній безпеці України.

Під час обшуку за місцем мешкання жінки вилучено мобільний телефон, комп’ютерну техніку із доказами її причетності до протиправної діяльності.

Жінка слідкувала за розташуванням ВСУ в місті і передавала дані росіянам

Жінка слідкувала за розташуванням ВСУ в місті і передавала дані росіянам

СБУ викрили та затримали криворіжанку. Жінці повідомлено про підозру. Наразі їй обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі посадовця вимагала хабар за оренду приміщення під волонтерський пункт. Двоє мешканців Дніпропетровщини намагалися незаконно перетнути кордон на Закарпатті. Також в нашій області викрили заядлого прихильника ПВК “Вагнер”.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас