ЖИТТЯ

Двоє мешканців Дніпропетровщини намагалися незаконно перетнути кордон на Закарпатті

На прикордонних територіях України проводиться операція «Захід-2023». Днями в її рамках тільки за добу прикордонники Мукачівського загону затримали сімох чоловіків призовного віку. Всі вони намагалися перетнути кордон України.

Як повідомляє Інформатор Крвиий Ріг з посиланням на Західне управляння Держприкордонслужби України, Двох правопорушників затримали прикордонники разом з правоохоронцями на залізничному вокзалі Рахова.

У одного із чоловіків, який прибув на Закарпаття з Хмельниччини правоохоронці виявили гідрокостюм. Чоловік зізнався, що планував перепливати річку, щоб потрапити у Румунію. Інший затриманий приїхав з Київщини – також із намірами незаконно перетнути українсько-румунський кордон.

Ще п’ятьох чоловіків на відстані 300 метрів до кордону затримав спільний прикордонний наряд військовослужбовців відділу «Вилок», оперативно-розшукового відділу та курсантів вишу МВС. Двоє жителів Дніпропетровщини та троє жителів Івано-Франківщини планували поза пунктами потрапити в Угорщину.

Для з’ясування усіх обставин правопорушення зловмисників доставили до прикордонного підрозділу.

Раніше ми повідомили про те, що мешканець Дніпропетровщини загинув при спробі незаконно перетнути кордон з Румунією. Батько та син з Дніпропетровщини намагались незаконно перетнути кордон та ледь не потонули.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас