ЖИТТЯ

Медики “екстренки” розповіли подробиці потрійної ДТП під Нікополем

З самого ранку 11 травня у Нікопольському районі лунав сигнал повітряної тривоги, тож медики “екстренки” весь час були напоготові. Та біда прийшла, звідки не очікували: на трасі Нікополь-Дніпро в районі П’ятакової балки трапилась чергова аварія – стикнулися три автомобілі, шестеро потерпілих.

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на повідомлення Директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радія Шевченка.

Першою на місце події прибула бригада інтенсивної терапії та реанімації. Відразу оцінили обстановку, лікар провела медичне сортування потерпілих.

Троє із них – жінка похилого віку і двоє чоловіків, 43-х та 53-х років, загинули на місці від травм, несумісних із життям. Ще двоє травмовані, і один чоловік в стресовому стані. Скарг на травматичні ушкодження він не надавав, проте категорично відмовився навіть від огляду та розповів, що трапилося на дорозі.

Під’їхали ще дві бригади. Було надано медичну допомогу травмованим – 87-річній жінці із черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоєм грудної клітки і 53-річному чоловікові відкритою черепно-мозковою травмою, забійною раною лобної ділянки голови, травматичним ушкодженням шийного відділу хребта та саднами обох кистей. Обох госпіталізовано в Нікопольську міську лікарню № 4.

ДТП трапилося через банальне недотримання правил дорожнього руху деякими учасниками. Втім, винуватець цієї події, який спровокував аварію своїм необдуманим обгоном, встиг втекти з місця події. Через його дії постраждали інші три автомобілі, які змушені були гальмувати, їх почало крутити на дорозі, і відбулися зіткнення автомобілів.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі вантажник під час роботи вдарився головою, і його паралізувало. Також у Покрові на пункті видачі гуманітарної допомоги багатодітна мати втратила свідомість. Під Нікополем бригада “екстренки” допомогла з’явитись на світ маленькому хлопчикові.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас