ЖИТТЯ

У Нікополі вантажник під час роботи вдарився головою і його паралізувало

Виклики екстреної медичної допомоги бувають різними. Перша інстанція, куди звертаються люди у випадку якогось нещастя – номер «103». І кожен має надію на допомогу та на порятунок. Одного травневого ранку чоловік 32 років, виконуючи свою роботу на одному із підприємств Нікополя, вантажив важкі ящики з продукцією. Випадково він ударився головою і відчув різкий біль в ділянці шиї, зразу ж оніміло все тіло, чоловік упав.

Люди, які знаходилися поряд з ним, викликали «103». Про це повідомляє Інформатор з посиланням на співробітницю екстреної допомоги Дніпропетровської області Валентину Марченко.

На виклик відразу була направлена бригада інтенсивної терапії в складі фельдшерів Анни Яланської, Андрія Медведєва та водія Євгена Буряченка. Через 7 хвилин медики прибула на виклик, оглянули потерпілого і діагностували у нього травматичне ушкодження шийного відділу хребта і як наслідок – параліч всього тіла. Негайно було накладено постраждалому шийний комір, зроблено загальне знеболення, внутрішньовенний доступ і на довгій дошці травмованого чоловіка госпіталізували в Нікопольську міську лікарню № 4.

Через 20 хвилин потерпілий вже був в приймальному відділенні. Постраждалий був обстежений, стан його стабілізований. Після чого бригада ЕМД в складі фельдшерів Яни Еккерт, Юлії Ігнатченко та водія Миколи Чупілко транспортувала його для подальшого лікування в обласну лікарню імені Мечникова.

Команда Нікопольської міської підстанції ЕМД - Юлія Ігнатченко, Анна Яланська, Євген Буряченко, Яна Еккерт та Андрій Медведєв

Команда Нікопольської міської підстанції ЕМД – Юлія Ігнатченко, Анна Яланська, Євген Буряченко, Яна Еккерт та Андрій Медведєв

Раніше ми повідомили про те, що у Покрові на пункті видачі гуманітарної допомоги багатодітна мати втратила свідомість. Під Нікополем бригада “екстренки” допомогла з’явитись на світ маленькому хлопчикові. Фельдшери “екстренки” у Нікополі врятували життя чоловіку з нестерпним пекучим болем у грудях.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас