ЖИТТЯ

Під Нікополем сталась потрійна ДТП: загинули троє людей

11-го травня, о 13:22 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася поблизу селища Придніпровське. За викликом одразу були направлені два відділення нікопольських рятувальників. 

Про це повідомила пресслужба ДСНС України в Дніпропетровській області, передає Інфроматор.

На місці події було встановлено, що ДТП сталося за участю трьох легкових автомобілів, а саме: Nissan, ВАЗ-21099 та ВАЗ-2108. Внаслідок зіткнення тіло водія ВАЗ-21099 затиснуло всередині понівеченого автомобіля.

Під Нікополем сталося потрійне ДТП

Під Нікополем сталося потрійне ДТП   

Загинули троє людей

Загинули троє людейОдин з водіїв отримав травми

Рятувальники за допомогою спеціального аварійно-рятувального інструменту деблокували чоловіка, 1980 року народження. Також, в цьому ж транспортному засобі загинуло ще дві людини: жінка 1938 року народження та чоловік 1970 року народження.

Травми отримав водій автомобіля Nissan – чоловік 1976 року народження та пасажирка ВАЗ-2108 – жінка 1935 року народження.

Рятувальники деблокували чоловіка з автівки

Рятувальники деблокували чоловіка з автівки

Постраждалих доставили до лікарні. Водій автомобіля ВАЗ-2108 отримав медичну допомогу на місці події та від подальшої госпіталізації відмовився. На місці ДТП  працювали 10 рятувальників.

Раніше ми повідомили про те, що на трасі у Дніпропетровській області сталася смертельна ДТП. Також читайте про те, що на трасі під Нікополем внаслідок ДТП загинуло 2 чоловіка. З початку року на Дніпропетровщині у ДТП загинуло 69 людей.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас