ЖИТТЯ

У Покрові на пункті видачі гуманітарної допомоги багатодітна мати втратила свідомість

Днями у Покрові на пункті видачі гуманітарної допомоги одна з жінок втратила свідомість. Співробітники пункту викликали екстрену допомогу. І, як з’ясували вони, це сталося не через хронічну втому чи хворобу. Все виявилося набагато серйозніше. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на співробітницю екстреної допомоги Дніпропетровської області Валентину Марченко.

На виклик негайно виїхала бригада ЕМД в складі фельдшерів Ірини Гузенко та Ольги Гаврюк і водія Ковтуна Сергія. Виявилось, що молода жінка, 33 років з численними забоями та саднами по всьому тілу, прийшла отримати гуманітарну допомогу. Раптово вона втратила свідомість. Співробітники пункту викликали екстрену допомогу.

Медики, які приїхали, оглянули постраждалу та діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, численні садна та підшкірні гематоми обличчя, волосистої частини голови, перелом кісток носа, забій грудної клітки зліва, закриту травму живота, підозріння на розрив селезінки.

Потерпіла призналася, що її побив співмешканець, але у неї на руках четверо дітей і вона не може собі дозволити звертатися до лікаря. Жінка дуже просила не повідомляти про це поліцію.

Медичні працівники надали постраждалій необхідну допомогу, вмовили її на госпіталізацію, та звісно ж, повідомили про цей випадок в поліцію. Крім того, вони доповіли старшому оперативному лікарю про факт домашнього насильства.

Фельдшери Ольга Гаврюк та Ірина Гузенко - бригада ЕМД мста Покрова

Фельдшери Ольга Гаврюк та Ірина Гузенко – бригада ЕМД мста Покрова

Раніше ми повідомили про те, що під Нікополем бригада “екстренки” допомогла з’явитись на світ маленькому хлопчикові. Фельдшери “екстренки” у Нікополі врятували життя чоловіку з нестерпним пекучим болем у грудях.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас