ЖИТТЯ

У Нікополі уламки від снаряду влучили в авто та поранили водія: подробиці від поліції

7 травня, о 12:30, зі ствольної артилерії війська рф поцілили по цивільній інфраструктурі Нікополя. Поранення отримав 44-річний чоловік, який їхав за кермом на своєму автомобілі повз автозаправну станцію. Чоловіка доставили до медзакладу.

На місцях “прильотів” правоохоронці збирають речові докази. Про це повідомляє пресслужба районного управління поліції Нікополя, передає Інформатор.

Автівку постраждалого водія посікло уламками від снаряду, який влучив в дорогу. Також руйнувань завдано двом АЗС та підприємству, пошкоджено лінії електромереж.

Чоловік їхав за кермом коли в його авто влучили уламки від снаряду

Чоловік їхав за кермом коли в його авто влучили уламки від снаряду

Через деякий час після обстрілу до поліції Нікополя звернувся 62-річний чоловік, який дивом лишився живим та не отримав поранень. Однак його машина була пошкоджена ворожою артилерією.

Ворожий снаряд влучив в дорогу

Ворожий снаряд влучив в дорогу

Слідчо-оперативні групи продовжують роботу по фіксації наслідків воєнних злочинів, вчинених армією рф на території Нікопольського району.

Раніше ми повідомили про те, що поліція показала наслідки ворожого обстрілу Нікополя і трьох громад району. Раніше війська рф здійснили вісім обстрілів Нікополя та району за добу: постраждало семеро людей. В Україні сили ППО збили 35 ворожих безпілотників.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас