ВЛАДА

Під час обстрілу їхав за кермом: у Нікополі було поранено 43-річного чоловіка

Сьогодні, 7 травня, загарбники атакували Нікополь. Внаслідок обстрілу був поранений 43-річний чоловік. В той час він був за кермом власного авто.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на голову Дніпропетровської облради Миколу Лукашука та на голову ДніпроОВА Сергія Лисака. Очільники повідомили подробиці денної ворожої атаки.

Вдень окупанти вдарили по місту з важкої артилерії. Понівечено АЗС, транспортне підприємство, лінію електропередач, легкову та вантажну автівки.

Місце прильоту ворожого снаряду

Місце прильоту ворожого снаряду

43-річний чоловік дістав поранення внаслідок сьогоднішнього обстрілу. Чоловік їздив у справах, коли ворог вгатив по місту із важкої артилерії.  У постраждалого рвані рани голови і грудної клітини.

У Нікополі було поранено 43-річного чоловіка

У Нікополі було поранено 43-річного чоловіка

Під час обстрілу він їхав за кермом

Під час обстрілу він їхав за кермом

Мешканцям Нікополя і району ще раз нагадують про обережність. Почули сигнал про повітряну тривогу або загрозу артилерійського обстрілу – пройдіть у безпечне місце.

“Вкотре звертаюся до вас із цим проханням. Бо російська армія – це цинічні потвори. Їм все одно, куди скеровувати вбивчі снаряди”, – просить Сергій Лисак.

Раніше ми повідомили про те, що поліція показала наслідки ворожого обстрілу Нікополя і трьох громад району. Раніше війська рф здійснили вісім обстрілів Нікополя та району за добу: постраждало семеро людей.

Альона Антонова 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас