ЖИТТЯ

Війська рф здійснили вісім обстрілів Нікополя та району за добу: постраждало семеро місцевих мешканців

Весь день, 6 травня, загарбники тероризували мирних жителів Нікопольщини. Протягом дня війська рф здійснили вісім обстрілів району. Семеро людей постраждали.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення голови ДОМ Миколи Лукашука.

По Нікополю ворог гатив з «Градів» та важкої артилерії. Пʼятеро чоловіків віком від 44 до 60 років дістали поранення. Четверо з них ушпиталені, один постраждалий лікуватиметься вдома. В місті понівечено 14 приватних будинків і 13 господарських споруд, газогони, промислове підприємство. Пошкоджень зазнала й одна будівля, що не експлуатується.

Ще три громади району – Марганецька, Мирівська, Покровська – потрапили під вогонь з важкої артилерії. В останній внаслідок обстрілів постраждала 63-річна жінка, вона в лікарні. Пошкоджено будівлю ліцею, півдесятка приватних будинків, господарська споруда, електромережі.

Надвечір окупанти з «Градів» знову вдарили по Мирівській громаді. Попередньо відомо, що поранено одного чоловіка 43 років. Понівечено 2 житлові будинки, господарську споруду, авто. Наразі деталі ще уточнюються.

Раніше ми повідомили про те, що варто знати і зробити мешканцям Енергодару найближчим часом. Також про те, що війська рф завезли на Запорізьку АЕС чергову партію військової техніки, зброї та вибухівки.

Війська рф здійснили вісім обстрілів Нікополя та району за добу

Війська рф здійснили вісім обстрілів Нікополя та району за добу

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас