ЖИТТЯ

Під Нікополем бригада “екстренки” допомогла з’явитись на світ маленькому хлопчикові

Напередодні бригада екстреної медичної допомоги смт. Новопокровка Нікопольської станції КП «ОЦЕМД та МК» ДОР» допомогла прийти в цей світ маленькому хлопчикові. У мами народилася уже не перша дитина, але  жадана та очікувана.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радія Шевченко.

Розраховувати на професійну допомогу вдалині від лікувальних закладів можливо тільки за наявності правильних дій досвідченого медика та швидкої реакції на дорогах вмілого водія. Саме такими і були фельдшер з медицини невідкладних станів вищої категорії Ганжа Валентина Георгіївна та водій 1 класу Баштаненко Володимир Іванович, які прибули до жінки на виклик.

Пологи для неї та новонародженого пройшли без ускладнень. Після надання необхідної медичної допомоги на догоспітальному етапі породілля із немовлям були доправлені до Регіонального медичного центру родинного здоров’я у Дніпропетровській області.

Раніше ми повідомили про те, фельдшери “екстренки” у Нікополі врятували життя чоловіку з нестерпним пекучим болем у грудях. Також у лікарні Мечникова провели унікальну операцію бійцю з важким пораненням у голову. Також медики рятують ногу Захисника з Вінниці та вагітну жінку-капітана з осколковими пораненнями.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас