ЖИТТЯ

Виник нестерпний пекучий біль в грудях: фельдшери “екстренки” у Нікополі врятували життя чоловіку

У Нікополі врятували чоловіка, якому раптово стало зле. На тлі повного благополуччя у нього виник нестерпний пекучий біль в грудях. Дружина викликала «103».

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на повідомлення генерального директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радія Шевченко.

Першою на виклик виїхала бригада № 14106. Оцінивши вкрай тяжкий стан пацієнта, фельдшер викликав на допомогу бригаду інтенсивної терапії і реанімації, а сам приступив до надання екстреної медичної допомоги хворому. До прибуття реанімаційної бригади фельдшеру допомагала родичка пацієнта – медичний працівник однієї з лікарень нашого міста.

Через короткий час до проведення реанімаційних заходів приєдналася бригада №14103. Після проведення успішної дефібриляції серцевий ритм у пацієнта поновився, з’явилося самостійне дихання. Пацієнта терміново було госпіталізовано до Нікопольської міської лікарні №4.

“Завжди хочеться, щоб старання і вміння медичних працівників не були марними. Багато залежить і від самих хворих. Нерідко пацієнти нехтують так званими «першими дзвіночками» погіршення стану; і «повне благополуччя» може бути лише уявним”, – пишуть лікарі.

Раніше ми повідомили про те, що у лікарні Мечникова провели унікальну операцію бійцю з важким пораненням у голову. Також медики рятують ногу Захисника з Вінниці та вагітну жінку-капітана з осколковими пораненнями.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас